DANMARKS STØRSTE LØBEFÆLLESSKAB

Runners DK er et GRATIS løbefællesskab for alle med fokus social hygge,nye relationer og løb. Vi løber typisk 1 – 2 gange om ugen, forskellige steder i DK. Det vigtigste for os er at alle føler sig velkomne, og ingen føler sig afskrækket.

Det handler ikke om hvor langt eller hvor hurtig man løber. Det handler ikke om hvor meget man har løbet eller hvor mange officielle løb man har deltaget i. Det handler om fællesskabet, komme OP AF SOFAEN, det sociale og have det sjovt sammen.

Find dit løbefællesskab her

DANMARKS GRATIS GÅFÆLLESSKAB

Walkers DK er et GRATIS gåfællesskab for alle med fokus social hygge,nye relationer og gåture. Vi går typisk 1 – 2 gange om ugen, forskellige steder i DK. Det vigtigste for os er at alle føler sig velkomne, og ingen føler sig afskrækket.

Det handler ikke om hvor langt eller hvor hurtig man går. Det handler ikke om hvor meget man har gået eller hvor god form man er i. Det handler om fællesskabet, komme OP AF SOFAEN, det sociale og have det sjovt sammen.

Find dit gåfællesskab her

CHALLENGES

Vi udfordrer danskerne til månedlige challenges. Se dem alle her.

Bliv udfordret her

RUNNERS DK CLUB

Tilmeld dig vores gratis medlemsklub og få fordele, nyheder og invitation til arrangementer direkte i indbakken.

Tilmeld Runners DK Club her

AMBASADØRER – WE NEED YOU

Vi skal have gratis løbe- og gåfællesskaber i hele Danmark. Hvis din by endnu ikke er på landkortet, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få et fællesskab op at stå i dit lokalområde.

Kontakt

TRAIL & TRASH

I vores fællesskab løber vi også i den gode sags tjeneste. Se vores galleri fra tidligere indsamlinger af skrald her.

Se galleri her