OM RUNNERS DK

Runners DK er delt op i 2 dele, et GRATIS fællesskab (1) og en kommerciel del (2) hvor vi arrangerer og afvikler løb, derudover sælges der klubtøj via vores egen webshop.

Kort fortalt: løbefællesskabet er gratis, og det er derfor helt op til vores ”medlemmer” om de ønsker at købe en Runners DK trøje med navn eller deltage i vores events.

1/ Den GRATIS del

Vi er et GRATIS løbefællesskab for alle med fokus på social samvær, hygge, nye relationer og løb. Vi har trænings muligheder flere gange om ugen forskellige steder i DK sammen med vores fantastiske ambassadører. Det vigtigste for os er, at alle føler sig velkomne.
Det handler ikke om hvor langt eller hvor hurtig man løber, eller hvor mange løb man har deltaget i.

Runners DK startede den 1. Januar 2015 med at udfordre danskerne til at komme OP AF SOFAEN, med en masse forskellige Challenges via Facebook. Nu har vi fællesskaber flere steder i Danmark, med det formål at skabe et GRATIS løbefællesskab for alle.

Vi vægter det sociale MEGET højt, og ALLE kan deltage uanset fysisk form og alder.
Vi opfordrer alle vores medlemmer til at hjælpe med at tage rigtig godt imod alle nye løbere i vores fællesskab, og byde dem varmt velkommen til.

Find et fællesskab tæt på dig her – LØB eller

2/ Den kommercielle del

Runners DK er ikke en forening eller en klub, og vi har ingen medlemsgebyr, men vi er oprettet som en virksomhed med et cvr. nummer. Grunden hertil er, at vi siden 2015 har arrangeret motionsløb, da vi elsker at motivere folk til motion og at holde en rigtig fed løbefest med flotte medaljer.

Vi tilbyder også klubtøj via vores webshop på opfordring fra vores mange løbere i Danmark

Vi glæder os til at starte Runners DK op i din by, og at møde nye mennesker med samme passion for motion og løb.

Runners DK